Gyakori kérdések

A hidegpárás, másnéven ultrahangos porlasztással működő párologatás nagy előnye, hogy nem melegíti fel se a vizet se az illóolajokat, így megőrzik minden előnyös tulajdonságukat. A megfelelően kiválasztott illóolaj segítségével történő párologatás oldja a stresszt, segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint fertőtlenítő hatású is.

Természetesen nincsen semmi gond, a Relax Island párásítók maguktól kikapcsolnak ha érzékelik a víz hiányát.

A legtöbb Relax Island párásítóhoz jár egy magyar nyelvű használati utasítás, vízmérőpohár, valamint az elektromos csatlakozó.

Minden Rela Island párásító rendelkezik európai megfelelősségi igazolással, emellett 14 nap, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Igen, teljes mértékben. A termék csak egy nagyon minimális hőt bocsájt ki a termék alján található ventilátoron keresztül. A pára szobahőmérsékletű. Egyedül arra kell figyelni, hogy a terméket az aljánál fogjuk meg.

Igen, a párologtatás és a világítás külön kapcsolható.

Ez saját igényünktől függ, de pár csepp elég egy teli tartály vízbe. Ha túl híg, nem érezni, 1-2 cseppel emelni kell az adagon.

Nem, külön kell őket megvásárolni. Fontos, hogy a nálunk forgalmazott, vízoldékony illóolajokkal van tesztelve a termék, így azok használatával tudunk csak garanciát vállalni rá.

Szobahőmérsékletű víz kell bele. A legtöbb termékhez jár mérőedény. Javasolt a desztillált víz használata, attól ugyanis nem lesz vízköves, de a csapvízzel is működni fog. Csapvíz használata esetén érdemes minden használat után eltörölni, hogy a vízkő ne rakódhasson le.