Szállítási Információk

Webshopunkban személyes átvételre sajnos nincs lehetőség

A megrendelt csomagodat 1-3 munkanapon belül szállítjuk ki az általad megadott címre. 12.000ft felett a szállítás ingyenes!  Minden megrendelésre kedvezményes 890ft-os szállítási költséget számítunk fel. Kivételt képezhetnek ez alól bizonyos kuponok, kedvezmények használata, vagy csomagajánlatokban történő vásárlás is. A kedvezményes szállítás Magyarország egész területére érvényes, viszont külföldre nem terjed ki.

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Megrendeléseidet a GLS Futárszolgálat, házhoz vagy csomagpontra szállítja ki a vásárlás során megadott címre. Kérlek, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál.

Ha a GLS házhozszállítást választod, akkor, a futár 4x kísérli meg kiszállítani a csomagodat mielőtt sikertelennek minősítené a kézbesítést. A kiszállítás időpontjárol sms/email értesítést kapsz. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.

A futárnál készpénzben és bankkártyával is fizethetsz utánvétes fizetés esetén!

Ha a GLS csomagpontra történő szállítást választod, akkor amint a csomag megérkezett a kiválasztott csomagpontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. A csomagfeladásnál, kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. A részletes nyitvatartást megtalálják a CsomagPont keresőben. 

ELÁLLÁS

Amennyiben meggondolod magad, a megrendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül kicseréljük a terméket vagy teljes mértékben el is állhatsz a vásárlástól. Ezesetben kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@relaxisland.hu e-mail címen vagy a kapcsolat menüpont alatt.

Amennyiben a visszaküldött termék a nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodott, károsodott vagy az értéke csökkent, kártérítést követelhetünk. Felhívjuk a figyelmedet, hogy elállás esetén a csomagot a lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 napon belül postára kell adnod. A késedelmesen visszaküldött csomagokra az elállási jog már nem érvényesíthető.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ha a megrendelés során nem a felkínált legolcsóbb szállítási módot választottad, ennek többletköltségét nem vagyunk kötelesek vállalni. Az összeget legkésőbb az elállást követő 14 napon belül a megadott bankszámlaszámodra utaljuk vissza. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerülő költségek (pl. visszaküldés postadíja) Téged terhelnek.

Kérünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül ne küldj vissza terméket, mert az így érkező csomagokat nem tudjuk kezelni!

Az egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem vesszük át!